Over ons

Over Kantorenverkoop.nl

Met Kantorenverkoop.nl biedt Skyline Vastgoed een onafhankelijk verkoopplatform voor beleggings- en herontwikkelingsvastgoed. Het doel van de website is om naast de landelijke partijen direct in contact te komen met regionaal en lokaal georiënteerde partijen die op zoek zijn naar kantorenvastgoed.

Over Kantorenverkoop

Skyline Vastgoed – Haalt meer rendement uit vastgoed

Skyline Vastgoed werkt voor fondsbeheerders, bankiers, particuliere beleggers en institutionele beleggers. Al onze diensten zijn gericht op het optimaliseren van uw beleggingsportefeuille door verhuur, huurverlengingen en door aan- en verkoop van commercieel vastgoed.

Betrokken van strategie tot en met dagelijks beheer

De dienstverlening van Skyline Vastgoed omvat tevens het bepalen van de juiste investeringsstrategie, traceren van directe en indirecte beleggingskansen, modelleren van financiële scenario’s, uitvoeren due diligence en het realiseren van (her)financieringen.

Is de investeringsstrategie eenmaal bepaald, dan verzorgt Skyline Vastgoed desgewenst ook graag de implementatie en uitvoering van de gekozen strategie. Wij hebben een uitstekend trackrecord en maximale toegang tot zowel openbare als onderhandse transacties om de juiste aan- en verkopen te kunnen realiseren. De aansturing van externe dienstverleners is bij ons ook in goede handen, net als het contractbeheer met huurders en het toezicht houden op vastgoed beheerdiensten.

Skyline Vastgoed kan bogen op 15 jaar ervaring in commercieel vastgoed en staat garant voor actief portefeuillebeheer. Wij monitoren voor onze relaties de vastgoedmarkt op zoek naar kansen voor aankoop en verkoop. Daarbij combineren we een schat aan marktkennis met het frequent bezichtigen van objecten. We staan graag met onze voeten in de klei om uw belangen optimaal te kunnen behartigen.

 

Over Bilfinger real estate